Gaat het dan wél om geitenwollensokken?

Beste mensen,

het is maandag, 12 september 2022, 10 uur 36. Een week geleden kreeg ik een nieuwe dakraam in mijn muziekkamer. Mooi hoor. Helaas is de hemel bedekt met witte en grijze wolken.

Er is veel gebeurd sinds mijn laatste blog. Onder ander ben ik verhuisd. Had ik dat al verteld? En zijn ze bezig met nieuwe daken hier… maar daar gaat het vandaag niet om.

Vandaag gaat het om iets anders. Ik ben namelijk iets op internet tegen gekomen. Heel toevallig, hoor. In mijn vrije tijd, als ik mijn verstand even op nul wil zetten en geen muziek wil maken – in mijn vrije tijd kijk ik naar films op internet. Ik heb geen tv. En Netflix en Prime vind ik op geen moment gewoon saai. Dan ga ik op zoek naar filmpjes bij de ARD (Erstes Deutsches Fernsehen) of de ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen). Die hebben een “Mediathek” en kun je documentaires of filmpjes zien. Da’s leuk.

En toevallig kwam ik iets tegen wat me helemaal verbaasde! Dat wil ik vandaag met jullie delen. En ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik zou hier nog meer over de documentaire kunnen zeggen… maar dat doe ik niet… misschien een andere keer. Dus, komt die:

Liefs,

de geitenwollensokkenmens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s