De geitenwollensokken van magie…

Dag 6

15:17 uur

Wow… ik ben lui! Nog luier dan de laatste dagen. Ik denk dat ik zo weer mijn pyjama’s aandoe en gewoon op bed ga liggen. En voor de oh zoveelste keer met Terry Pratchett ga beginnen.

Al die andere boeken heb ik ook al ik weet niet hoe vaak gelezen – en Terry heb ik een jaar of drie geleden voor de laatste keer open gehad.

Dus dat lijkt me een heel goed plan.

Misschien kom ik later nog een keer hier langs om toch wat te schrijven. Misschien ga ik ook gewoon in slaap vallen? Wie weet.

In ieder geval

Liefs,

De geitenwollensokkenmens

20:08 uur

Goedenmorgen,

Toch in slaap gevallen, zeg, in plaats van boekje lezen. En net weer wakker geworden. Even afwas gedaan. Nu heb ik ontzettend trek in pizza…

Wat zal ik maar vanavond nog gaan doen? Ik heb gewoon geen zin in niks… Hoeveel uren heb ik nog te gaan? Oh – ik was gestopt met tellen… klopt. Nog vier dagen… blblblblblb…

Kennen jullie dat? Je hebt aaaalllleeeeee tijd van de wereld, maar gewoon absoluut geen zin of energie om iets te doen? Ik zou spelletjes kunnen spelen… bleh! Saai. Muziek maken? Nee, te veel gedoe… Liedjes schriven en mengen? Laat maar, geen zin, nog meer gedoe… Filmpje? Al weer?

Ik zou wel weer gaan slapen, maar helaas ben ik wakker. Nog een film kijken? Mijn serie heb ik uit.

Jeetje… ik weet niet eens wat ik hier moet schrijven…

Lalalalalalala…

Toch pizza bestellen? Zou dat mogen? Moet Johan vragen of hij morgen wat boodschappen voor mij zou kunnen kopen…

Ik hoop dat dat olifantenvrouwtje morgen maar weer weg is! Groningen is op moment een aardbevingsgebied – geconcentreed op mijn huis!

Spreek jullie later!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s